Producten

Hier onder vind je alle producten die Tweeg levert. 

Maatregelplannen

Als de reguliere rioolinspectie is uitgevoerd, moet de kwaliteit van deze riolen nog in beeld te worden gebracht. Daarvoor stellen wij maatregelenprogramma’s op. Wij beoordelen de schadebeelden van de reguliere inspectie en vertalen deze naar maatregelen om het riool weer voor minimaal een inspectieperiode goed te laten functioneren.
Klik hier voor meer informatie. 

Beoordelen kwaliteit rioolstelsel

Vaak zijn er veel reguliere inspecties verzameld in de afgelopen jaren, maar is er geen beeld van de kwaliteit van het complete rioolstelsel. Hoe staat de kwaliteit ervoor? Hoeveel en welke strengen moeten de komende 20 jaar vernieuwd moeten worden? Al dan niet i.c.m. de leeftijd van het riool.
En wat gaat me dat dan kosten de komende jaren?

Klik hier voor meer informatie. 

Inspectieplan

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een inspectieplan? Wij hebben ruime ervaring bij diverse opdrachtgevers en kunnen structuur brengen in de reguliere inspectie van uw rioolstelsel voor de komende jaren. 

Bestekken

Samen met u bepalen we of een project geschikter is voor een RAW-bestek of een Programma van Eisen. Of misschien is een raamcontract voor meerdere bestekken gewenst? Alle vormen kunnen worden gecombineerd met EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving).

Klik hier voor meer informatie. 

Kwaliteitscontrole liners

We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van het proces van de kwaliteitscontrole van kunststof liners. Het proces bestaat uit 3 fasen:

Klik hier voor meer informatie. 

Projectmanagement & Bouwteam

Diverse opdrachtgevers huren ons in om projecten te begeleiden. Als directievoerder, waarbij we het complete projectmanagement van u overnemen. 

Klik hier voor meer informatie. 

© Copyright 2022 Tweeg - All Rights Reserved