Enter your subtitle here

Werkwijze

Communicatie

Voor een project bespreken we samen met de klant het doel en het tijdspad van de opdracht. Daarvoor nemen we de tijd en komen we graag bij u langs. Dat geldt ook voor de oplevering van een project. Resultaten worden toegelicht en besproken tijdens een overleg.

Tussentijds informeren we u over de voortgang van het project.
U heeft altijd 1 aanspreekpunt tot en met de oplevering van het project. We zijn bereikbaar, ook buiten werktijden. 

Kwaliteit

Om de kwaliteit van een project te waarborgen, zetten we niet alleen onze eigen expertise in, maar ook die van de specialisten waar TWEEG mee samenwerkt. Vraagt een project om de expertise van verschillende disciplines, dan bundelen wij de krachten. Daarvoor werken wij samen met vaste partners. Dit zijn kleine, gespecialiseerde bedrijven.

Onze kracht is de jarenlange ervaring in diverse projectenorganisaties, waarbij ook veel praktische kennis is opgedaan. Deze praktische kennis nemen wij mee in de veelal theoretische opdrachten. Dit levert vaak een hogere kwaliteit op. Een voorbeeld hiervan is het realiseren (opstellen?) van bestekken. Omdat er kennis en beleving is van wat buiten gaat gebeuren, kunnen risico’s worden beperkt en beschrijvingen in het bestek beter worden afgestemd op de werkzaamheden.

Ook bij projectmanagement (directie & toezicht) levert dit voordelen op. Tijd zien wij ook als een kwaliteit. Daarom staat de planning bij ons hoog in het vaandel, om u op tijd te kunnen leveren. 

© Copyright 2022 Tweeg - All Rights Reserved