Activiteiten

Advies

TWEEG biedt deskundig advies op het gebied van leidingrenovatie. Welke mogelijkheden zijn er voor uw situatie? Welke toepassing is het meest geschikt? Hoeveel moet u daarvoor begroten? TWEEG zet dit soort zaken en meer voor u op een rij.

Bestek, Programma van Eisen, begroting

TWEEG verzorgt complete bestekken voor leiding- en rioolrenovaties en reparaties. Dat doen we in de RAW-systematiek of in de vorm van een Programma van Eisen.

TWEEG kan onafhankelijk met u meelezen tijdens een bestekfase.

TWEEG stelt ook begrotingen op.

Beoordelen inspecties

U heeft riool- of leidinginspecties uitgevoerd en wilt deze laten beoordelen. TWEEG heeft de expertise in huis om de schades in de leiding te analyseren en hiervoor een maatregelenoverzicht op te stellen. Daarbij nemen we iedere schade onder de loep.

Directievoering en toezicht

TWEEG verzorgt de totale directievoering over en toezicht op een renovatieproject. Wij kunnen u daarin ook ondersteunen.

Kwaliteitscontrole

Voor de kwaliteitscontrole van de liners kunt u ook bij TWEEG terecht. Van het controleren van sterkteberekeningen voor de uitvoering, tot het testen na de installatie. Voor dit laatste schakelen we een onafhankelijk, geaccrediteerd laboratorium in. TWEEG vertaalt en beoordeelt de testresultaten in een analyserapport.

Detachering

Bent u op zoek naar een deskundige (tijdelijke) kracht op het gebeid van projectleiding en rioolbeheer? Dan bent u bij TWEEG aan het juiste adres.